1. neoficální, ale již 11. setkání v restauraci Na Bohdašíně

Podzim nepříznivý pro motorkáře.

Letošní podzim se přiřítil takovým tempem a tak brzy, že nás všechny překvapil a nepříjemně zaskočil. Je mi houby platné, že všude rostou houby, když motorka postává v garáži a já s neskrývaným dopalem pozoruji ten déšť skrze okno. Venku je přímo hnusně, zima a nejhorší na tom je to, že se to snad již nezlepší. A tak nám snad opravdu končila sezóna výletem do Českého ráje na samý konec září.

A tak asi nezbude nic jiného, než 18. 11. 2017 v 18,00 v hostinci Na Bohdašíně zavzpomínat na letošní nevyvedené léto.

Jako každý rok je pro nás přichystán výběr masných specialit z prasátka, protože na svátek 17. listopadu jsou na Bohdašíně opět vepřové hody.

Schází se nás rok co rok méně a méně, nicméně to pravé zdravé jádro určitě nebude chybět. Vezměte sebou dokumenty z vašich cest po světě, ať my zápecní máme co obdivovat. Letos bohužel bude chybět náš kamarád Endy, tak na něho a ostatní přátelé zavzpomínáme.

Těším se, že se zase sejdeme, tentokrát již na neoficiálním setkání přátel Motoklubu Úpicko, ale nejen jeho, ale přátel motorismu obecně. Sál bude jistě příjemně vytopen, výčep jako vždy připraven, a kdyby náhodou došlo uhlí, tak si dáme nějaké vnitřní vytápění. Nakonec, přece jen si to asi zasloužíme.

Jarda z Úpice

Další informace