Tak nevím, nevím...

Co nás letos čeká a nemine?

Začátek roku je poněkud nestandardní, slušně řečeno. Teplo střídá chladno, není pomalu dne, kdy by nepršelo, nebo nechumelilo. Meteorologové v tom musí mít nesmírný „guláš“.  Bouře s různě poetickými jmény stíhá jedna druhou, co nezlikvidoval kůrovec pomalu likviduje vítr.

Je pomalu polovina března, ještě jsme nevyjeli na silnici, byť jsem v neděli jednoho motorkáře slyšel a druhého potkal. A tak, i když je celkem teplo, tak mizerné počasí nám dělá stále čáru přes rozpočet.

Image result for koronavirusA aby toho nebylo málo, tak nás napadl agresivní nepřítel, korona virus. Není ho vidět, jak je mrňavý, ale zákeřný jak nepřítel za  II. Světové války. A tak možná, že až sluníčko se konečně umoudří, dojde k omezením zase z této strany. Dnes se pomalu omezuje činnost nejen škol, ale i všech možných institucí a sportů. A mám takový pocit, že se to projeví i na nás motorkářích. Jistě dojde k rušení všech akcí, kde se sešlo větší množství motorkářů, jako setkání jawistů v Ledcích, motosrazy a jiné společné akce. A to by byla velká škoda. Možná, že se do té doby virus podaří zneškodnit, nebo alespoň výrazně omezit. Nic jiného si nelze přát. Většina z nás, nebo známých okolo mě, je ve věku seniorském a utíkat před virem nám již tak nejde. Jsme pomalí.

Nevím, co bude dál, a myslím si, že to neví ani řada odborníků, kteří nás denně v TV informují, a bohužel každý den trochu jinak. Budeme jezdit sólo, nebo jen s pár přáteli a bude. To by bylo, abychom na ten kulatý nesmysl nevyzráli.

A tak přeji všem, aby je virus minul, nebo aby s ním pořádně „zatočili“, pokud by je již otravoval. A těším se, že se zase někde potkáme. Konečně jsem po několika měsících mohl usednout za volant auta, teď ještě mě čeká to samé za řidítky Kawiny. Ale určitě to bude bezproblémů. Snad se vše zlepší a podaří. Kdo ví!

Jarda z Úpice

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Další informace