Zavírání šoupátek v Hostinném 2021

Zavírání šoupátek v Hostinném, podzim 2021.

Většina motorkářů tuto akci zná, pravidelně ji navštěvuje a proto má vždy velmi slušnou návštěvnost. Pamatuji začátky tohoto setkávání, kdy jsme se sešli na malém parkovišti naproti rehabilitačnímu ústavu, obvykle nás bylo jen pár, nebo něco málo přes dvacet.

Dnes se scházíme v Hostinném na náměstí za přítomnosti mnohých, nebudu to odhadovat. Na jaře se vždy koná Otvírání šoupátek, na podzim Zavírání. Letos na jaře se Otvírání nekonalo z důvodu nesmyslných zákazů kvůli epidemii.

Z Hostinného se vždy jede na vyjížďku, letos nějak zkrácenou, přece jen bylo chladno a protivný studený vítr. Já, i řada jiných, jedeme vždy do kempu na Pecce, kde s v klidu a bez fronty občerstvíme, po příjezdu ostatních se přece jen chvilku čeká. Sluníčko svítí, vítr chvílemi nedá pokoj, ale stačíme s přáteli pobrat vše, co se nám v Hostinném nepodařilo. Po chvíli nasedáme na motorky a jedeme přes Lázně Bělohrad a Miletín na přehradu Les Království. Je to kouzelné místo, kde se obvykle vždy zastavím, když jedu okolo. Letos to byla asi poslední návštěva. Vypadá to, že zima letos přijde poněkud dříve. Jako obvykle byla přehrada zaplněna, že není ani kam postavit motorku. Tak jen pár snímků a jedeme domů. Bude brzo pět hodin, sluníčko je nízko a chladno se vesele roztahuje. Za chvilku jsme doma, jen Zděnda musí ještě mazat do Náchoda.

Tak si to trochu užíváme a přeji to samé i vám ostatním.

Jarda z Úpice

Pár fotek následuje: https://jardazupice.rajce.idnes.cz/Zavirani_soupatek_Hostinne_2021/

Další informace