Pekelná Motopárty 2007

Zdravé jádro Motoklubu Úpicko s přítelem Honzou se vydalo podpořit konání srazu a společně s oficiálními účastníky podniknout vyjížďku

Téměř skoro okolo poledne se vyjelo na seřadiště u čerpací stanice při výpadovce na hory. Pak již organizovaně směrem k Trutnovu, přes Pilníkov, Hostinné, Mladé Buky a Svobodu n.Ú. do Pece pod Sněžkou. Na parkovišti pod bobovou dráhou proběhlo nasycení žaludků, osvěžení těla nealkoholickým pivem, nebo jako v našem případě, kávou. Někteří jedinci pokukovali po bobové dráze, jiní ji dokonce i vyzkoušeli.
Oproti zažitým zvykům jsem ji vyzkoušel i já. Hrdinství či touha po poznání nevyzkoušeného a nebo jen snaha nenechat se zahanbit Luckou a Martinem. Nicméně, bylo to docela zábavné a děti si jistě užiji své. Já raději zůstanu u svých dvou kol. Po návratu do Pekla trocha občerstvení, klábosení s přáteli…….

Mimochodem setkal jsem se poprvé i s Oldou Smetákem z Hořic a přišli jsme na to, že společně od jara jezdíme a ani to nevíme. Takže ještě je čas vše napravit. Proto hurá na asfalt, pozdravit protijedoucí a radovat se z krásných chvil. Vyražte i vy s námi.

Více fotografií z "Pekelné Motopárty" naleznete ve fotogalerii.

Další informace