Na skok za Modrými rytíři

Počasí dovolilo a tak ráno máme rande na pumpě a hurá k Vandrákovi. V devět se dáme na cestu.
Pelášíme na Hradec Králové, kde vyzvedneme dalšího pocestného. Nakonec se nám to nějak nepodařilo. Trochu jsem neporozuměl mladému Vandrovcovi, který chtěl zastavit na pumpě na výjezdu z Přelouče. Tvrdím, že tam žádná pumpa není, ale prý ano. No dlouho jsem tam nejel, třeba je. Nakonec se to vysvětlilo. On myslel na výjezdu na Pardubice, já bych to nazval na vjezdu od Pardubic, pak by to bylo jasné. Nakonec nás dojel v K. Hoře, ale měl nějaké poznámky, ani jsem s ním nemluvil. Tak nevím.
Na náměstí pořadatelé a žádné motorky. Byli jsme první. Paní Matyášová, kandidátka do senátu a zastupitelstva měla radost. Tvrdíme, že jsme jen předvoj, ostatní přijedou. Jdeme na kafe a opravdu za chvilku houkání, policejní auta a motorky a kupa motorkářů, policistů, z několika zemí Evropy. Najednou bylo náměstí plné. Přijíždí i Mušák, má to také za humny. Prohlížíme motorky, kluci hledají známé z Německa, kam jezdí na jejich sraz.

Nakonec objevujeme Miloše, a tak fotka dvou známých. Zkuste uhádnout kdo to je.
S Milanem a Modrými rytíři jdeme na obhlídku Vlašského dvora, my nakonec uděláme krátkou a bleskovou exkurzi po Kutné Hoře. Moc se změnila k lepšímu. Sice ne úplně, ale hodně. Pokud nevíte kam se jet podívat, jeďte tam.

Nakonec policajti odjíždí do Čáslavi a my k domovu. Vezmeme to přes Chlumec n.C., stavíme v azylovém místě motorkářů, prodejně Bikerscrown. Obhlížíme všechno možné, spekulujeme, co si koupíme, až vyhrajeme a nakonec prásknem bičem a pokračujeme. Stavíme v Milovicích u Hořic v motorestu. Kluci obědují, my s Milanem jen kličkujeme. Navečer jsme doma. Je už trochu chladno, ale pořád přijatelně.
Motorka pelášila, sem tam si vystřelila, ale za Oldou jsem tentokrát pokulhával. Zatím jsem ještě netankoval, ale na najetých 215 kilometrů nejsem s ukazatelem na nule. Takže určitě dobrý.
A tak oba dny neměly moc chybu.

Fotky z Kutné Hory ve fotogalerii.

Další informace